zondag 29 april 2012

TORONTO

Vandaag zijn we naar Toronto geweest.
Bij de balie van het hotel werd ons keurig uitgelegd hoe we er konden komen.
Eerst met de bus,dan de trein,overstappen op een andere trein, een kind kan de was doen.
En inderdaad, na een uur waren we midden in de stad.
Bij Starbucks een kop koffie genomen en toen hup,verder.
Jeroen zag als eerste het ROM museum,Mieke zag als eerste de Roots winkel. Dus dat werd eerst shoppen. Voor Jeroen,die niet zoveel t shirts meehad,wat leuke shirts gekocht. En Mieke heeft haar verjaardagsgeld uitgegeven aan een tote: een schitterende turqoise leren tas.
De jongens die ons hielpen waren erg blij met ons, dat kun je wel geloven.
Daarna naar het museum,eerst van de buitenkant een hoop fotoos gemaakt en toen naar binnen.
Veel Canadese kunst, vooral van de Indianen,mooi tentoongesteld en zeer interessant.
Ook het werk van Jane Ash Poitras bekeken,hier was een kleine ruimte voor gereserveerd.Ik had het gelezen op de site van het museum. Heel mooie,kleurrijke schilderijen.
Daarna nog de mineralen en dino ś bekeken en toen weer terug. O,nee, we kwamen langs een leuk zaakje,waar verse salades gemaakt werden,dus naar binnen en twee heerlijke salades meegenomen voor ons avondeten.
Daarna weer een lange reis terug, en nu liggen we lui op bed te liggen. Af en toe halen we beneden een kop koffie, wat voelen we ons rijk. En o ja, het weer is hier heerlijk: zonnig en warm.
Trouwens, we hebben gisteren heerlijk bij Mr.Greek gegeten. Ik vermoed dat hij druk bezig is de Griekse crisis op te lossen: een karafje witte wijn kostte maar liefst 18 dollar! Maar lekker!!!!

3 opmerkingen:

  1. Hey lieve papa en mama!!

    Wat een leuk stukje! Die tas ga ik straks op google zoeken. Morgen op pad met de camper. Spannend!!

    Hier alles goed. Ajax nog geen kampioen. Waarschijnlijk woensdag maar dat is dan extra leuk omdat Arnold en Guust dan in de Arena zijn. Wij gaan nu slapen want morgen gaan we naar Amsterdam voor Koninginnedag.

    Xxxx a+m

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Koniginnedag 18.30u
    In Nederland hebben we een mooie, zonnige dag gehad. Maar de weergoden zijn er zo van geschrokken, dat het nu weer helemaal bewolkt is met veel wind. Vannacht gewoon weer regen. De rest van de week onbestendig weer.
    Wat is dat ROM museum een prachtig gebouw!! Iedereen moet eigenlijk even op Google afbeeldingen kijken. Werkelijk prachtig. Fijn dat jullie zo genieten in Toronto én dat het mooi weer is daar.
    Wij wensen jullie alvast veel succes morgen met de camper, en dan kan de echte reis beginnen! Veel plezier.
    Veel liefs van Joke en John

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Jeroen en Mieke

    Leuke foto maar het valt wel op dat Jeroen nogal met zwaar en omvangrijk pakket loopt te sjouwen of hebben wij het mis ? Het ziet er allemaal goed uit en het werkt aanstekelijk en daarom gaan wij morgen met de caravan maar een paar dagen naar Zeeland ( sorry, geen Texel dit keer).
    Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen met de Camper
    Take care and have fun

    BeantwoordenVerwijderen