woensdag 16 mei 2012

TORONTO VLIEGVELD

Goedemiddag allen
Hebben twee leuke dagen in toronto achter de rug. Het was mooi weer,dus konden we overal lopend heen.
Oja, eerst de camper terug gebracht. Toen we bij Trucy en Gerard stonden was er, na een hevige storm, een tak op het dak gevallen: gevolg,dakraampje was stuk. J en G hebben het met ducktape gemaakt. Meteen de verhuurder gebeld,en gelukkig mochten we het laten zitten. Toen we de camper terugbrachten,bleek de schade 185 dollar te zijn.Maar aangezien we de verzekering hadden afgekocht,hoefden we niets te betalen.
Toen naar Toronto: een drukke,leuke stad. We zijn weer naar het ROM geweest, hebben gegeten bij Hard Rock Cafe en zijn op de CN toren geweest. Dat was een bijzondere ervaring:met de lift omhoog,binnen een minuut waren we 350 meter omhoog. Het restaurant van de toren draait rond, het was even wennen, en toen genoten we van het uitzicht. en van het eten,want dat was heerlijk.
Lopend terug en het bed in. Vanmorgen kaartjes voor de bus gekocht, lichte lunch en toen werden we naar het vliegved gebracht. Handig: voor 40 dollar werden we naar het vliegveld gebracht,een rit die bijna anderhalf uur duurt. Je hebt meteen een geweldig leuke rit door de stad.
Nu wachten we op het vliegveld, over tweeeneenhalf uur vertrekt het vliegtuig en dan zijn we morgen weer in Nederland.
Tot dan, en voor de Lindersen: tot ziens bij Marieke en Edwin vrijdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten