vrijdag 11 mei 2012

WATERLOO

lieve mensen,als jullie dit lezen,zal het wel zaterdagochtend zijn,want hier is het vrijdag 17.37 uur.
Het is maar goed dat we geen foto kunnen plaatsen anders zagen jullie twee hele luie  maar uiterst tevreden mensen. Languit op een stoel,voeten op een bank,wijntje bij de hand en een pet op tegen de zon.Gisteren een geweldige dag:eerst een wandeling rond de camping,geen beer gezien helaas.
Daarna piknick op het strand,ja ja. En toen naar het Bruce National Park. een geweldig mooie wandeling gemaakt, foto stuur ik weer via Maaike.
We waren heel trots op onszelf,want het was heel eng en steil en rotsig af en toe.
Toen we terug waren op de camping kregen we buren, heel onaardige Nederlanders. Ze reden met een grote camper van Toronto naar Vancouver. Veel gemopper,slaan met de deuren,hard
praten, onvriendelijk. Bah, maar wij lachten,want we gingen lekker uit eten, deze keer naar Grandview. Tjonge jonge, wat een heerlijk maal, wijntje erbij en genieten maar weer.
Vanmorgen een lange rit en nu dus op de camping in Waterloo. Voor Annie en Hilly: we zijn zelfs even in Elora geweest,maar geen tijd voor de Covered Bridge!.
Morgen naar de Farmers Market in St.Jacobs,we hopen Mennonieten in koetsjes te zien.
Voor nu:welterusten voor iedereen.
O, Jeroen vraagt wat we zullen eten?? Koelkast legen,lijkt mij:crackers met een salade uit een potje,wat olijfjes en crackers erbij, nog maar een glaasje en dan vroeg de vlodekooi in.

Kus en groeten,
Jeroen en Mieke

1 opmerking:

  1. Leuk om aan de andere kant van de wereld gezellige Nederlanders tegen te komen hé!
    We hopen dat de Mennonieten vriendelijker waren, en dat jullie mooie foto's hebben kunnen maken daar.
    Wij hebben vanmiddag zowaar een paar uur in de zon gezeten, heerlijk. Daarna kwam er een hele grote wolk, dus snel weer naar binnen want dan is het metten koud!
    Nu zondagavond, 20.30u. heldere avond, wel frisjes. Vorige nacht was het nog nachtvorst in Twente.
    Groetjes daar in Canada en voor de laatste dagen nog heel veel plezier.
    Joke en John

    BeantwoordenVerwijderen